Scorpion Napisano Styczeń 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 23, 2005 Czesc jest taki problem. Uruchomilem up2date i sciagal mi rozne pakiety, kiedy doszlo do mozilli upgrade'owal mi ja i nie moge z niej teraz korzystac. Jak wlaczam ja to po wpisaniu jakiejkolwiek strony wychodzi i nie wiem co sie dzieje Uruchomilem pod konsola i po wyjsciu wyswietla mi sie komnikat: NARUSZENIE OCHRONY PAMIECI Dziala jedynie pod rootem, wiec sprobowalem ustawic prawa 777 do mozilli ale to nie pomaga Ma ktos jakis pomysl ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrReal Napisano Styczeń 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 23, 2005 haha uwielbiam ten błąd naruszenie ochrony pamięci <lol> Nie wiem skad sie to bierze. Autentycznie jest tak ze programy siadaja i nie wiadomo dlaczego. Odnośnie tego problemu w jednym z postów The Structorr napisał: Może to pomoże # prelink -vm /usr/bin/synaptic jak nie pomoże to # touch /var/lib/misc/prelink.force && /etc/cron.daily/prelink Trochę to trwa, kawę sobie wypij czy coś innego wink.gif Pozdrawiam Jednak ja miałem taką sytuację że po wykonaniu prelinka, program jakoś się naprawił ale wkrótce znowu zaczął wyskakiwać ten sam błąd. Nie wiem co się dzieje. Jestem w szoku. Żyję w niepewności i strachu czy przypadkiem jutro nie pojawi mi się to przy wgrywaniu kernela Może odinstaluj i zainstaluj Mozillę (?) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scorpion Napisano Styczeń 24, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2005 Niestety nic z tego nie dziala A mozille przeinstalowalem przed napisaniem posta i tez nic nie dalo. Naprawde denerwuje mnie to i nie mam zamiaru reinstalwoac fedory tylk dlatego Please Help !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Styczeń 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2005 A to był firefox dystrybucyjny? Jeżeli tak, to ściągnij polską wersje i zainstaluj w katalogu domowym. A jeżeli Ci on już się zbrzydł, to zainteresuj się operą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbuko Napisano Luty 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 20, 2005 Niestety nic z tego nie dziala A mozille przeinstalowalem przed napisaniem posta i tez nic nie dalo. Naprawde denerwuje mnie to i nie mam zamiaru reinstalwoac fedory tylk dlatego Please Help !! Ja mam podobie z xmms. Jezeli zapomne odznaczyc ten pakiet w aktualizacji up2date to po zaktualizowaniu nie chce mi odtwarzac mp3-ek (jakies kwestie licencyjne). Wtedy z menu KDE Ustawienia systemow wybieram Dodaj Usuń aplikacje i wywalam xmms i znowu instaluję ręcznie ze ściągniętego pakietu rpm - wtedy znowu lata ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi