nspk Napisano Styczeń 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 23, 2005 Mam na mysli program ktory ograniczylby pasmo dla jednego koputera, nie dla calej sieci. Mam takiego jednego "wymiatacza" co szpanuje ze ma gentoo itd. a walony pacan sciaga np: pliki po 2,5 gb zapierdalajac po calym pasmie. Tlumaczy sie ze sciaga z przegladarki i nie moze ograniczyc scaigania.....NIe posiadamy serwa i stad ten problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forest Napisano Styczeń 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2005 HTB -- forest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nspk Napisano Styczeń 24, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2005 Htb to dzieli lacze na serwie, wszystkim uzytkownikom sieci. Chodzi mi o program dla jednego uzytkownika w ktrym sam moglby ograniczyc swoje pasmo, regulujac ilosc sciaganych jak i wysylanych kb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roback Napisano Styczeń 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2005 man wget - jak taki hakier, to niech korzysta z konsolowych rozwiązań Poza tym, że wget to ogólnie przyjemn programik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi