shimonic Napisano Styczeń 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2005 -Dlaczego Malysz po swoim slubie pojechal z zona na skocznie? -Bo musial ja przeniesc przez prog. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterx Napisano Styczeń 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2005 Kierownik sklepu uczy młodych sprzedawców jak powinno się obsługiwać klientów. - Patrzcie i uczcie się ode mnie Wchodzi klientka: - Poproszę proszek do prania firan. - Proszę bardzo, ale doradzam pani również kupić płyn do mycia okien. Skoro pierze pani firany może pani umyć okna. Klientka kupiła również płyn. - Widzisz Jasiu - tak musi pracować sprzedawca, teraz twoja kolej -mówi szef - widząc następną klientkę. - Poproszę podpaski - Proszę bardzo, ale doradzam pani również kupić płyn do mycia okien. - Co proszę? - Skoro nie może pani dawać d*py - to niech pani chociaż okna umyje. Niewidomy leży na plaży. Wyciąga gumową lalkę i zaczyna ją nadmuchiwać. Ludzie się gapią, jakaś pani odważyła się, podeszła i nieśmiało zwraca mu uwagę: - Wie Pan, tu się dzieci bawią, a Pan lalkę z sex-shopu dmucha... - O K..WA! To ja całą zimę posuwałem ponton! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Styczeń 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2005 Hans użądził zawody pływackie. Kto wygra jest wolny. Oczywiście najpierw hans wypełnił basen kwasem siarkowym. gwizdek. Żydzi skaczą płyną, płyną pierwszy się rozpuścił płyną, płyną drugi się rozpuścił trzeci płynie już prawie.... wyczołgał się na pół stopiony z wody. Falstart!!! - krzyczy hans -- I na koniec cos w klimacie linuxowym - Jaki jest najgroźniejszy wirus/koń trojański? - Windows - ponieważ zajmuje od 150 do 250 MB, co chwilę się zawiesza, spowalnia system, błyskawicznie się rozprzestrzenia i jeszcze musisz za niego płacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Luty 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2005 Kilka powiedzonek: "To, że koncert miał być undergroundowy, to nie znaczy ze mam się trzy dni nie myć" Powiedziane po Woodstocku "Miłość to jest światło życia, a małżeństwo to rachunek za prąd" "Niech Bóg sprawi abyśmy pokochali tych którzy znajdują się w naszych sercach, a ci którzy nas nie kochają niech nas pokochają. A jeśli Bogowi nie uda się tego spełnić niech złamie noge tym którzy nas niekochają abyśmy ich rozpoznali" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Luty 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2005 Dwóch kolesi rozmawia po skończeniu studiów. Co chciałbyś robić. Drugi:pisać, pisać coś co będzie wzruszać, doprowadzać do śmiechu lub łez, sprawiać,że ludzie włosy z głowy rwać sobie będą, a nikt obok moich tekstów nie przejdzie obojętnie. Po dwóch latach: cześć, co porabiasz? Pracuję w microsofcie, piszę komunikaty o błędach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Marzec 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2005 "Linux jest tak stabilnym systemem ze jak mu wyciagnac procesor podczas pracy to liczy w pamieci" "Linus Torwalds rozstrzygnął, nierozstrzygnięty spór filozofów, co było pierwsze: kura czy jajo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Marzec 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 6, 2005 Pisze to jakby ktoś jeszcze nie wiedział.... wpiszcie słowo kretyn na polskich goglach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolczok Napisano Marzec 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 6, 2005 Może ktoś zna lale to jeden z moich ulubionuch. -Mamusiu co to za krzaczek? -Czarne jagody. -To dlaczego są czerwone? -Bo są zielone a jak będą granatowe to będą czarne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Marzec 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 6, 2005 A ja wrzucę fajne MP3 po angielsku. Killing my software with windows ninety five jest the best http://adios.myfedora.info/killing.mp3 http://adios.myfedora.info/microsoft!.mp3 Po prostu na liście XMMS'a zawsze są pierwsze w kolejce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbuko Napisano Marzec 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2005 Wchodzi facet do baru i mów do barmana: - Założę się o 500 złotych, że poznam każdy gatunek piwa jaki mi pan naleje... - Zgoda - odpowiada barman i nalewa pierwszą szklaneczkę piwka. - Proste, to Żywiec... Barman nalewa kolejne piwo i daje je klientowi: - To jest Tyskie. Kolejne - Lech Premium. I tak każde kolejne piwo facet rozpoznaje bez błędu - nieważne czy krajowe czy zagraniczne W końcu barman zaczyna kombinować - "jak tak dalej pójdzie, to nie dość, że przegram zakład, to jeszcze pójdę z torbami..." - przeprasza klienta i wychodzi do ubikacji. Tam sika do szklanki, którą później podaje klientowi... Facet próbuje, trzyma w ustach, łyka, pije kolejny łyk po czym spokojnie mówi: - To było dość trudne... Heineken... ale już pity przez kogoś... - Panie doktorze. Jestem trzy miesiące po ślubie. Ożeniłem się z przepiękną 20-letnią blondynką. Wszystko było pięknie do czasu. Okazało się że nie wystarczam mojej żonie i zaczęła mnie zdradzać. Co więcej okazało się że ona nie uważa tego za zdradę. Podejrzewam że jest nimfomanką. Co dzień wieczór znika na kilka godzin. Śledziłem ją i teraz już wiem że chodzi do tego baru "Pod Rozbrykanym Kucykiem" i właściwie każdy facet, który zjawił się w tym barze już ją zaliczył. Niech Pan mi pomoże ... co ja mam robić ?? - Hmmm... przede wszystkim proszę się uspokoić. Niech pan weźmie głęboki oddech i jeszcze raz poda mi nazwę tego baru i dokładny adres... Amerykanin, Niemiec i Rusek mieli nakarmić kota ostrą musztardą. Amerykanin położył dwa kawałki wołowiny, a między nimi spodek z musztardą. - To przekupstwo! - krzyczy Rusek. Niemiec posmarował kawałek wołowiny musztardą, a drugi zjadł. - To oszustwo! - krzyczy Rusek. Rusek zjadł wołowinę, posmarował kotu pod ogonem musztardą. Kot zamiauczał żałośnie i wszystko wylizał do czysta. Na to Rusek: - Zwróćcie uwagę towarzysze, że kot zjadł musztardę dobrowolnie i z pieśnią na ustach. Kowalska skarży się mężowi na złe zachowanie ich syna: - On zrobił się zupełnie nie do wytrzymania. Nie dość, że źle się uczy, to jeszcze jest krnąbrny i w dodatku podatny na wpływy różnych idiotów. I dlatego właśnie ty musisz z nim porozmawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Marzec 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2005 Pod Rozbrykanym Kucykiem To nie jest przypadkiem knajpa z pierwszej części Władcy Pierścieni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Marzec 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2005 Pod Rozbrykanym Kucykiem To nie jest przypadkiem knajpa z pierwszej części Władcy Pierścieni? Jest, to właśnie dlatego Gandalf chciał właśnie tam spotkać się z Frodo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Marzec 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2005 eeeeee... :shock: - w takiem wieku, a jeszcze moze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Marzec 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2005 eeeeee... :shock: - w takiem wieku, a jeszcze moze ? Widocznie ma jakieś swoje magiczne sposoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Marzec 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2005 http://zlobek.leszno.edu.pl/fortune/zlobek.txt usmialem sie jak nigdy, dobrze dobrane fragmenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi