Jahu2004 Napisano Styczeń 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2005 Witam Po trudach, ale dzięki super instrukcji na fedora.pl udało mi się zainstalować mplayera. Odpaliłem filmik, podłączyłem wyjście karty grafiki tv-out do telewizora, ale??????????? No właśnie jak odpalić drugi ekranik (podłączyć się do telewizora). Nie mam pomysłu jak to wykonać. Moze ktoś podzieli się ze mną pomysłem Dzięki z góry za podpowiedzi Ps. Fedora3 Karta GeForce2 MX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolly444 Napisano Styczeń 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2005 No właśnie jak odpalić drugi ekranik (podłączyć się do telewizora). Nie mam pomysłu jak to wykonać. Moze ktoś podzieli się ze mną pomysłem w opcjach ekranu DISPLAY zakładka DUAL HEAD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jahu2004 Napisano Styczeń 25, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2005 No to sie popisalem. Staralem sie wybrac odpowiedni monitor, system sie zbuntowal, a teraz jak widac, zgubilem polskie ogonki ;( I co tu porabiac? Jak mam wrocic do stanu pierwotnego? Prosze o podpowiedz Dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi