Scorpion Napisano Styczeń 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2005 Jest taka sprawa jakw temacie Jak odinstalowac ta gre bo nigdzie nic o tym nie pisza. I czemu wychodzi mi z UT2004 po jakis 10 minutach gry ?? W sumie wszystko chodzi ale te dwie rzeczy mnie nurtuja Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Styczeń 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2005 A ten Q to pod wime instalowany? Czy może jakaś linuxowa wersja? (jakiś instalator chyba był czy coś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sothoth Napisano Marzec 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2005 Jestem nowy w (_linuxie_ → Linuksie) ORT, ale spróbuj tak jak w windows... uruchom instalator pod wine jeszcze raz, i zamiast install zrób romove... Powinno zadziałać. No chyba, że w install shieldzie nie ma tej opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano Marzec 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2005 to co rozni winde od linuksa jest to, ze podczas instalacji (_linuks_ → Linux) ORT nie robi "czary mary" i mozna szybko to recznie odinstalowac. Wlasnie zauwazylem ze jesli instalujesz gry loki to w katalogu ~/.loki/installed/bin/Linux/x86 posiadasz program uninstall, ktory po wpisaniu uninstall quake3 powinien ci usunac gre. W katalogu ~/.loki/installed/ prawdopodobnie znajdziesz nazwy zainstalowanych gier, uzyj ich jako argument. [ ta informacja nie jest sprawdzona ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi