domagawo Napisano Styczeń 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2005 Witam Ostatnio zmieniłem komputer na AMD64 i w związku z tym zainstalowałem sobie FC3 x86_64. Do tego zainstalowałem sobie pakiet anjuta-1.2.2-3.1.fc3.fr.x86_64.rpm z repozytorium FRESHRPMS i niestety próba uruchomienia kończy się komunikatem : *** glibc detect *** double free or corruption (!prev): 0x0.... Nie wiem jak sobie z tym poradzić, o co biega, może ktoś miał podobne problemy, a może wręcz przeciwnie - u kogoś to działa bez problemu ? Próbowałem również skompilować anjutę ze źródeł, ale niestety efekt ten sam. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Styczeń 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2005 *** glibc detect *** double free or corruption (!prev): 0x0.... Release Notes się nie czytało... W FC3 glibc ma taką funkcję, która sprawdza czy nie dochodzi do pewnych błędów w programach. Najwyraźniej anjuta nie działa poprawnie na platformie 64-bitowej :/ Nie tylko Ty masz ten problem → http://sourceforge.net/tracker/index.php?f...222&atid=114222 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi