Skocz do zawartości

Kadu

Gość waldi.s

Rekomendowane odpowiedzi

Zainstalowałem Kadu, po uruchomieniu chcę sie zarejestrować, zaznaczam nowy nr GG, podaje dane, klikam "zarejestruj się", pokazuje się okienko: "wpisz kod i naciśnij OK", tylko skąd ten kod bo na maila nie przychodzi a okienko szybko znika i w ogóle nic nigdzie się nie wyświetla. :huh:

pokazuje się okienko: "wpisz kod i naciśnij OK", tylko skąd ten kod

eeeeeeee.....no, nie wiem czy cie dobrze zrozumiałem, ale podajesz swoj kod, jaki sobie tam chcesz i wtedy cie rejestruje

PS. Troche zle wybrałes miejsce na forum dla tego posta, sa lepsze miejsca do tego

Zaraz spróbuję, dzieki. Wiem, że źle umieściłem temat, ale "początkujący" może mieć chyba jakieś "przywileje"? ;)Sprawdziłem. Chyba mam problem z dostawcą sieci. Już napisałem do niego maila. Linuksa mam 20 dni , Internet tydzień, dlatego zdarzaja mi się wpadki.

ten kod to ci powinno sie wyswietlic okienko z kodem od GG a ty powinieneś go przepisać i potwierdzic! nic nie przychodzi na maila, poza przypomnieniem hasła po uzyciu funkcji "przypomnij" po błednej autoryzacji... jak masz kłopoty z kadu (nie widzisz okienka z kodem do przepisania) to zarejestruj sie spod gg pod "innym OS", a w kadu tylko skonfiguruj swoje konto uzytkownika jako zarejestrowany user....

powodzenia,

:)

Dzieki za pomoc. Jestem świeżo upieczonym linuksowcem i już nawet swojego hasła na tym forum nie pamiętam. Mam nadziej, że z swojego kompa i miejsca nie bede tego potrzebował. Dobrze jest czasem poczytać, żeby za szybko sie nie poddać.

Cześć.

Z tego co się orientuję to gadu-gadu ma jakieś restrykcyjne obostrzenia

licencyjne i zarejestrować się będziesz mogł tylko z pod innego OS (a tfu ;) ).

Kadu możesz używać mając już login (numerek) i hasło. Zarejestruj się tak

jak to napisał pit664.

Pozdrawiam

krzysiekj

Dzięki. Jutro będę przy kompie z oknami to spróbuje, a potem wykorzystam to u siebie. Dam znać w niedziele wieczorem jak mi poszło. Bede uważniej czytał temety, żeby lepiej zadawć pytania ( mam na myśli własciwe miejsca). :rolleyes:

Z tego co się orientuję to gadu-gadu ma jakieś restrykcyjne obostrzenia licencyjne

Dlaczego ludzie nie uzywaja jabbera... no dlaczego !!! ;( ;( ;(

To jest tylko kolejny powod na to, ze powinniśmy uzywac jabbera..

Próbowałem, pokazuje mi, że mam wyłączoną maszynę java i inne takie, chociaż działa. Proponuje zakończyć temat. Jak bede miał dalsze problemy, to powiem jutro we właściwym miejscu. Sprawdziłem dwa inne komputery, oba z w") wyskakuje komunikat o niemożliwości połączenia z serwerem, także to chyba wina GG, a nie moja. Dzięki wszystkim. ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...