wojtek03 Napisano Styczeń 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2005 :lammer: czesc witam wszystkich, jestem poczatkujacym uzytkownikiem fedory 3 i mam kilkam pytan, pierwsze kiedy loguje sie na moje konto to nie widze programu K3B i nie moge wypalac plyt w root robie to bez problemow co mam zrobic zebym mogle to rowniez robic na moim koncie, drugie pytanie dotyczy kart pc pcmcia a w szczegulnosci Linkys WPC54C nie moge jej zainstalowac moze ktos ma juz zainstalowana to kartre i pomoze mi to zrobic, za co bede widzieczny :lammer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Styczeń 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2005 Co do K3B to tutaj jest wszystko http://www.fedora.pl/site/index.php?option...task=view&id=25. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Styczeń 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2005 chyba źle zrozumiałem nigdy nie miałem laptopa, raz tylko reperowałem takie coś ale pcmcia chyba już się standardowo instauje i włańcza jako usługa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek03 Napisano Styczeń 29, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2005 fedora nie rospoznaje tej kary kiedy ja wkladam do slotu i z tego powodu nie moge sie podlaczyc do netu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi