xaos Napisano Styczeń 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2005 Mam problem z pluginami w firefoxie i mozilli (nie mam innych przeglądarek więc nie moge zweryfikować czy na innych jest ok), mianowicie dzieje się taka rzecz: (chyba jest to coś z odświeżaniem), weźmy sobie takiego flasha, zamiast animacji flasha widze z poczatku tylko czarne pole, dopiero gdy jest w niej jakiś buton i ja na niego najade przez przypadek to on sie pojawia (reszta wciąż czarna). To samo z animacją, np, mam przejezdzajacy napis z lewa do prawej to wyglada to wtedy mniejwięc tak jakby on taranował sobie droge poprzez czerń :PPP Po kliknięciu prawym przyciskiem myszy cały flasz sie pojawia, lecz po chwili i tak znów jest czarny. tutaj screen do lepszego zobrazowania: http://micek.no-ip.com/~xaos/download/screenshot.png jakieś sugestie? ;( (btw, zauważyłem że to nie tylko z flashem się tak dzieje ;P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Styczeń 29, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2005 Usun pluginy i przegladarke,a nastepnie zainstaluj na nowo. Moze cos pomoze, choc niekoniecznie. Zainstaluj inna przegladarke np. Opere lub Mozille - nie Firefoxa. Czy w Konquerorze (jesli masz KDE to musisz miec ta przegladarke) dzieje sie to samo, czy tylko pod FF wystepuje problem? Jaka masz wersje FF? Byc moze jest to wina wersji beta Twojej przegladarki,a w wersji 1.0 ten problem juz nie wystepuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Styczeń 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2005 Zainstaluj inna przegladarke np. Opere lub Mozille - nie Firefoxa. A niekoniecznie, bo jak widze, to masz firefoxa z dystrybucji. A zawsze można ściągnąć polską wersje firefoxa i zainstalować np. w katalogu domowym. Ja tak mam, a pluginy chodzą spox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xaos Napisano Styczeń 30, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2005 Zainstalowalem najnowsza wersje firefoxa (poprzedniego wczesniej usunolem). Niestety, problem nadal pozostaje.... Na operze dziala wysmienicie ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Styczeń 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2005 A nie namieszałeś coś w konfigu FF/Mozilli? Spróbuj wyłączyć FF, przekopiuj gdzieś katalog ~/.mozilla, odpal FF i zobacz czy działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi