Siela Napisano Styczeń 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2005 Rozpakowalem JAVA do katalogu /usr/java/ Utworzyłem dowiązenie komenda ln -s /usr/java/jre_sciezka/plugin/i386/ns610-gcc32/libjavaplugin_oji.so bedac oczywiscie w katalogu firefox-1.0/plugins Niestety po wlaczeniu strony z elementem JAVA np. kurnik.pl wywala mi FIREFOX`a Co robie źle? [ADDED] (_acha_ → aha) ORT zapomnialem dodac ze FF widzi JAVE w ( about:plugins ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Styczeń 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2005 Rozwiazaniem dla mnie bylo zrobienie dowiazania do pluginu bez gcc (ns7 w moim przypadku).Przypuszczam,zeu Ciebie bedzie to ns610 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siela Napisano Styczeń 30, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2005 Po dowiazaniu ns610 FF sie nie uruchamia (_wogole_ → w ogóle) ORT , a po dowiązaniu ns4 uruchamia sie.. w ABOUT:PLUGINS pokazuje JAVE... nawet 2x, ale po wlaczeniu kurnik.pl (trzymam sie 1 strony ) pokazuje ze brak pluginu JAVY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Styczeń 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2005 Po dowiazaniu ns610 FF sie nie uruchamia (_wogole_ → w ogóle) ORT , a po dowiązaniu ns4 uruchamia sie.. w ABOUT:PLUGINS pokazuje JAVE... nawet 2x, ale po wlaczeniu kurnik.pl (trzymam sie 1 strony ) pokazuje ze brak pluginu JAVY Teraz takie glupie,a byc moze wazne pytanie: zaznaczyles obsluge javy w FF czy sprawdzasz tylko czy jest widoczna w pluginach?? Przeczytaj ten opis instalacji,ja zrobilem wedlug niego i wszystko jest ok (z tym,ze mam powiazanie do ns7,a nie do ns7-gcc). http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...ic=3067&hl=java Sciagnij nowsza wersje javy i do niej zrob dowiazania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi