heeroo Napisano Styczeń 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2005 Zainstalowałem sobie Fedore 3, po instalacji zresetowałem komputer. Potem w bootloaderze wybrałem fedore i zaczęła się uruchamiać. Piękny napis w konsoli: "Welcome to Fedora. Press "I" to interactive startup." czy coś takiego . Potem zaczyna sie ładować. Pierwasz rzecz mi sie ładuje (troszke wolno) a potem jest: inicjacja sprzetu: pamiec masowa siec (cos tam jeszcze) dzwiek_ i tu sobie kursor miga i nie reaguje komp na nic. Dalej sie nie ładuje. Co zrobić ?? ps. Mam dwie karty dzwiekowe - jedna zintegrowana (C-Media) druga to sound blaster Audigy LS. Zawsze mi sie Linux ładował (Mandrake i Aurox), ale działała tylko karta zintegrowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Styczeń 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2005 Czasami trzeba nieużywaną (na płycie) wyłączyć w BIOS-ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heeroo Napisano Styczeń 30, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2005 Wyłączyłem i nic dalej to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi