ogurek Napisano Marzec 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2004 ..sterowania kartą grafiki. mam RADEONA 9000 PRO ii dopiero się uczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Marzec 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2004 Znaczy chcesz ustawić rozdzielczość? To [GNOME] menu-> Preferences->Rozdzielczość ekranu. Poza tym powinieneś zainstalować sterowniki do Radeona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogurek Napisano Marzec 27, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2004 jak się instaluje te sterowniki? ściągnąłem je już ze strony ATI i kliknąłem opcje INSTAL PACKAGES no i nie wiem gdzie one są i.nie znam się na (_linuxie_ → Linuksie) ORT. pomóż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Marzec 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2004 Po pierwsze - nie mam Radeona :wink: Więc moge dać Ci tylko coś takiego: http://members.lycos.co.uk/lszk/smieci/radeon.JPG Nie wstawie go na forum, bo przesadziłem z rozdzielczością. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogurek Napisano Marzec 27, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2004 WIELKIE WIELKIE WIELKIE WIELKIE WIELKIE WIELKIE WIELKIE DZIĘKI. ogurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi