tysek Napisano Styczeń 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2005 Hej Przejzalem forum, i znalazlem odp, dlaczego mimo dobrego zainstalowania sterow eangle 2.0 netu nie ma rzeczywiscie plik /etc/resolv.conf byl pusty zrobilem tak jak to bylo w poscie http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...t=0entry10359 i w tym momecie moj plik wyglada tak nameserver 194.204.159.1 nameserver 194.204.152.34 a plik w /etc/ppp/chap-secrets wyglada tak # Secrets for authentication using CHAP [email protected] * haslo * ####### redhat-config-network will overwrite this part!!! (begin) ########## ####### redhat-config-network will overwrite this part!!! (end) ############ Czy czegos brakuje, czegos nie dodalem netu nadal brak choc modem sie laduje itd. Za wszystkie podpowiedzi z gory dzieki bo nie chce wracac do MDK i windowsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beatl68 Napisano Styczeń 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2005 Resztę usuń. Tylko użytkownik i hasło mają być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tysek Napisano Styczeń 30, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2005 Oki wymazalem ale nic to nie zmienilo pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beatl68 Napisano Styczeń 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2005 Spróbuj skonfigurować pliczek rc. local. Ścieka /etc/rc.d/rc.local. Ja wpisałem tylko : /usr/local/sbin/startadsl. Umnie naprawdę działa. I jeszcze dodaj pustą linię na końcu. Pozdrawiam. Ps. Wszystkie informacje mam od użytkowników fedora.pl Mnie pomogły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tysek Napisano Styczeń 31, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 31, 2005 hej Dziekuje ale niestety tez nie pomoglo moze jest jakis zestaw testow ktore bym mogl zrobic zeby dac wam jakies podpowiedzi. tylko napiszcie dokladnie bo jestem uzytkownikiem sroednio nie zawansowanym :-) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beatl68 Napisano Styczeń 31, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 31, 2005 Czy to jest Fedora 3? Ja zainstalowałem na fedorce3 i działa. Powiem jak ja to zrobiłem. Krok po kroku. 1 Zdobyłem sterowniki. 2. Instalacja jak w opisie (oczywiscie modem odłączony). 3. Pominąłem sprawę dowiązania. 4. Pominąłem sprawę zmiany wpisu w pliku /root/.bashrc 5. Przed poleceniem eagleconfig podłączyłem modem. 6. Poprawiłem/wyedytowałem pliki v.conf i chap-secrets 7. Zrestartowałem komputer. Wszystko trwa około 7 minut. Ps. Praktyka czyni mistrzem po 3 dniach prób udało się Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tysek Napisano Styczeń 31, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 31, 2005 Dzieki juz dziala :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiro Napisano Luty 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2005 uwazam ze sposob beatl68 zasluguje na umieszczenie w dziale porady. tysek witaj wsrod uzytkownikow neo+fc3. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi