andkol Napisano Styczeń 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2005 Zainstalowałem MPlayer-a z RPM-ów,wszystko gra,tylko odtwarza filmy do góry nogami i na dodatek na lewą stronę.Proszę o pomoc.Szukałem,ale nic nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Styczeń 30, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2005 O ile postawienie monitora do góry podstawką jest łatwe, to z przewleczeniem go na lewą stronę mogą być problemy BP,NMSP Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano Styczeń 31, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 31, 2005 ......... zawsze mozna urzyc lustra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano Styczeń 31, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 31, 2005 A ja proponuję mplayer -flip Albo najlepiej dodać flip=yes do /etc/mplayer.conf albo ~/.mplayer/config Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi