Natalisko Napisano Styczeń 31, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 31, 2005 Chciałabym się dowiedzieć gdzie znaleść odpowiednie sterowniki i jak poprawnie skonfigurować kartę radiową Planet WL 8303 z systemem Fedora Core 3... Proszę o pomoc bardziej zaawansowanych użytkoników, ale umiejących łatwo cały proces wytłumaczyć ;-) dzięki za każdą odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkwk Napisano Luty 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2005 Hej. Ja instalowałem Wl 8303 chip realteka 8180 na Auroksie 10.1. Jako że oba systemy wydają sie byc podobne mysle że mój opis na forum auroxa będzie ci przydatny.Jak poczekasz chwile to wkleje ci skrót do opisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natalisko Napisano Luty 21, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2005 dzieki za odpowiedz... po pewnych perypetiach udało się z wykorzystaniem ndiswrapper'a.. polecam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi