vip13 Napisano Styczeń 31, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 31, 2005 Witam. Wiem, że to co napisze może wydawac się dziwne lub glupie ale dziś widziałem zainstalowanego u kumpla mdk 10 i bardzo spodobał mi sie efekt błyszczącego paska zadań . Czy można coś takiego ustawić w kde 3.2.2? Pozdrawiam ----------- Już znalazłem ;P kolor tła paska zadań. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enter1 Napisano Luty 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 4, 2005 Witam. Napisz coś więcej na ten temat - co i jak? Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Luty 4, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 4, 2005 klikasz na pasek zadan prawym przyciskiem myszy. wybierasz wyglad. i na dole jest tlo paska zadan. tam zaznaczasz i jest ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enter1 Napisano Luty 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 4, 2005 Witam. Gdzie kliknąć ( kliknąć - kłania się win ) to wiem, myślałem o Twoich kolorkach. Napisz jaka paleta itp. Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Luty 4, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 4, 2005 Napisz jaka paleta itp. Paleta zadna. Wybierasz obrazek tla. U mnie plik z tym tlem znajduje sie w /usr/share/apps/kicker/wallpapers/default.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi