andriusza1 Napisano Luty 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2005 Czy moze mi ktos powiedziec lub umiescic linka co zrobic aby ruszyla mi neostrada na jadrze 2.6.10? Tylko nie kapilacja bo tego nie umiem a nie chce czegos schrzanic. Musze za kazdym razem kiedy uruchamiam komputer wpisywac haslo itd. bo za kazdym razem przy starcie wywala mi taki blad : Starting ADSL connection:mount: fs type usbdevfs not supported by kernel [FAILED] Korzystalem z najnowszych speedtochconf. Na jadrze 2.6.9 bylo OK, a teraz nie. Prosze o pomoc i z gory dziekuje tym co mi pomoga oraz pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Luty 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2005 Nie masz co sie bac kompilacji, to nie takie trudne. Zajrzyj do dzialu Porady -> Instalacja - tam masz artykul o instalacji tego modemu na FC. Masz tam 3 sposoby jak obejsc problem z kernelem (chociaz w Twoim przypadku chyba nie o to chodzi). Ja polecam kompilacje. Wszystko masz elegancko opisane. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi