maciejt Napisano Luty 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2005 witam mam taka prosbe do osob ktore posiadaja fedore core 2 i maja podlaczony skaner. jestem posidaczem hp scanjet 2400 i nie wiem jak sie zabrac za odpalenie tego mojego cuda, chce sie calkowiecie pozbyc windy ale nie moge bo nie potrafie podlaczyc skanera pod moja fedorka bede wdzieczny za wszelkie informacje lub linki z opisem konfiguracji (j.polski najlepiej) a bym zapomniaj skaner jest na usb pozdrawiam maciejt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2005 Sprawdztutaj, czy Twój skaner jest obsłygiwany (ja sprawdziłem pobieżnie, ale go nie wypatrzyłem; jednak np. 2300C nie jest obsługiwany.) Jakby co, to tutaj jest opis instalacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejt Napisano Luty 3, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2005 znalazlem tylko HP sj 2200 kurde co robic no chyba nie zmianiec systemu bo skaner mi nie dziala pozdawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi