Scorpion Napisano Luty 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2005 Czesc jest taka dziwna sprawa zainstalowalem skype (fc2) i jak kumplel ze mna rozmawia to sie niemilosiernie glosno slyszy, (nawet jak mam sluchawki), probowalem sciszac, poglaszac i nie wiem co sie dzieje, nic nie pomaga. Nowa wersja tez ma to samo, moze cos w ustawieniach dzwieku ?? Sound blaster Live 1024 (cos takiego jak value) dodam ze pod winda wszystko dziala pomozcie prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Luty 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2005 Sorry ze sie podczepie pod temat,ale ja tez mam Skype i ja kolege slysze a on mnie nie Ciekawe czemu bo ja siebie w sluchawkach slysze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziemia Napisano Luty 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2005 Ze słyszysz siebie w słuchawkach to ok, ale nie musisz naprzykład mi to przeszkadza. W alsie ustawiasz osobno źródło z którego nagrywasz np. alsamixer i spacja na MIC (mikrofon) właczas Capture na mikrofonik. Albo W kmix zaznaczas taką (jakby diode ) czerwona na dole tą przy mikrofonie to nagrywasz z mikrofonu a u góry jest zielona ona odpowiada za to czy siebie słyszysz czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scorpion Napisano Luty 7, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2005 Dzieki bardzo !! takie proste a ja jakos sie z tym minalem Sooper sprawa )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi