PrimalBeast Napisano Luty 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 4, 2005 Nie moge ustawic, aby Firefox otwieral wszytskie zewnetrzne linki w nowych panelach, nie w nowych oknach mam zainstalowane rozszerzenia do zakladek, zaznaczam odpowiednie opcje a uparty Lisek wciąz otwiera linki klikniete w ThunderBirdize w nowym oknie. Macie jakieś pomysły ? uzywam FC3 i Gnome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Luty 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 4, 2005 A masz zainstalowane rozszerzenie Tabbrowser Preferences? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrimalBeast Napisano Luty 4, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 4, 2005 mam zainstalowane Tabbrowser Extensions Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Luty 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 4, 2005 Nie wiem bo ja ma zaistalowane Tabbrowser Preferences w Most Popular Firefox Extensions tj. pkt.2 i mi dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrimalBeast Napisano Luty 5, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2005 Juz jest OK, przeinstalowalem Forefoxa na najnowsza Polska Wersje, dodalem Tbbrowser cośtam i chodi idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi