rafi6666 Napisano Luty 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2005 Chciałem zainstalować Fedore 3 na AMD64 ale nie widzi mi dysku podłączonego do Serial ATA a przeczesz ściągnąłem specjalnie ISO pod w/w procesor a tu miła niespodzianka nie widzi dysku... Mój sprzecik to Asus K8N na nForsie3 250, AMD64 2800, 768 MB, Radeon 9600XT. Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soruk Napisano Luty 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 5, 2005 Instalowalem FC 3 na maszynach AMD64 3800+ na plycie ASUS A8V i z dyskiem twardym Serial ATA. Karta graficzna. Ati Radeon 9600 SE Wszystko dzialalo dobrze. Przy bottowaniu z plytki x86_64 laduje sie modul SATA i wtedy jest wykryty dysk. Dysk jes jaka /dev/sda. Nie wiem czemu Ci nie dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wakka Napisano Luty 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2005 Hej! Mam błąd tego samego pokroju w menu tekstowym anacondy przy ładowaniu sterów pokazuje mi się #IRQ 10 disabling i zwiecha dziala tylko Ctrl+Alt+Delete nic dodac nic ujac Fedora Core 3 ma kiepska kompatybilnosc z dyskami SERIAL ATA ale moze jest jakis sposob zeby ominac ten blad blagam pomozcie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Luty 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2005 @wakka A to nie jest problem z sieciowkami ?? (bezprzewodowymi bodajze).. przynajmniej tak na googlach pisza.. :? wiekszosc rozwiazan sprowadzalo sie do: Try disabling power management for the network card z tego co tam pisza :/ Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiro Napisano Luty 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2005 witam! potwierdzam zdanie soruka. mam asusa a7n8x-e, nforce2 dysk sata dziala ALE lampka sie nie miga kiedy pracuje i proces SMARTD jest FAILED ale dziala... pozdr ps to moze sprobuj mdk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Luty 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2005 proces SMARTD jest FAILED Na to gdzieś na forum jest rozwiązanie.. co prawdo odnosiło się do dysków ata na fc2 ale.. gdzies tu na forum jest.. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi