dr.www Napisano Luty 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 6, 2005 Witam Chcialbym dowiedziec sie ile plyt jest wymaganych do poprawnej instalcji Fedory. Zadaje takie dosc durne pytanie poniewaz np. slackware jest na 4CD z czego 2 sa to dodatkowe pakiety, moze z Fedora jest tak samo ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sahin Napisano Luty 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 6, 2005 1DVD lub 4CD, tu masz linka do płyt CD (ja mam DVD): http://download.fedora.redhat.com/pub/fedo...ore/3/i386/iso/ To te FC3-i386-discX. Z pakietami źrudłowymi nazywają się FC3-i386-SRPMS-discX, według mnie nei warto ich ściągać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drakone Napisano Marzec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2005 tak. w "komplecie" są 4 cd ale podstawowe + dodatkowe edytory i kompilatorki to w sumie 3 pierwsze płytki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Marzec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2005 Jak kolega wyżej - moja instalacja zwykle nie brala więcej niż trzy, jednak dobrze mieć minimum cztery. Ja i tak proponuję ze źródłami - 7 płytek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi