andriusza1 Napisano Luty 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2005 Witam, czy moze mi ktos wytlumaczyc co sie stalo? Jeszcze dzisiaj dzialalo mi amule i nagle gdy wylaczylem bo potrzebowalem wolne lacze to juz nie moge go wlaczyc Odinstalowalem go, usunąlem w /home/.amule i gdy uruchomilem pojawil mi sie monit (taki jak zawsze przy pierwszym uruchomieniu) i niestety na pasku zadan pokazalo sie ze stertuje amule i po pewnym czasie sie wylaczylo i tak w kolko, nie chce zaskoczyc. Nie moge go uruchomic. Co moglo sie stac? I co moge zrobic, aby znowu zaczelo dzialac? Bardzo prosze o pomoc i z gory serdecznie dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Luty 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2005 Uruchom z konsoli i napisz jaki błąd wyświetla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Luty 7, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2005 Taki blad wyswietla Initialising aMule Userhash loaded: 4DC97627D40EDAC7A8077116DB976F43 *** UDP socket at 4665 terminate called after throwing an instance of 'char const*' Przerwane Bardzo prosze o pomoc. Czy jest ktos w stanie mi w tym dopomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi