chakjer Napisano Luty 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2005 juz mam tego dosc jedyny panel jakimi dziala to iWeather reszte jak instaluje wg instrukcji to zawsze jakis modulow brakuje np boxmail brakuje IconButton no fajnie ze brakuje tylko skad to wziasc nigdzie takiego czegos nie ma chyba ze jestem slepy ( raczej chyba google) cornerxmms brakuje modulu xmms Traceback (most recent call last): File "/dar/tmp/gdesklets-0.33-1.1.fc3.rf-root/usr/share/gdesklets/factory/SensorFactory.py", line 59, in create_sensor File "./CornerXMMS/__init__.py", line 9, in ? import xmms ImportError: No module named xmms i tak bez konca mozna wymieniac ma moze ktos pomysl jak to naprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamnik Napisano Luty 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 27, 2005 to gratuluje, ze chociaz z iweather sie udalo. Ja probowalem wczoraj i niestety jestem w kropce. Sciagnalem plik (sensor + display) zaistalowalem jak instrukcja przykazala ( * Uncompress the archive * Run Install_iWeather_Sensor.bin * Run: gdesklets /pathtodisplayfile/iWeather.display) i nic. Nie ma u mnie gdesklets /pathtodisplayfile/iWeather.display. Trzeba to skads dodatkowo sciagnac, czy moze istnieje dodatkowy sposob na uruchomienie iweather? Bede wdzieczny za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi