durin Napisano Luty 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2005 Już niewąne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@rtinez Napisano Luty 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2005 Witam!! Problem dotyczy FC2 i neostrady oczywiście modem Sagem. Opis problemu: chciałem zainstalować neo tak jak zawsze po Bożemu (czytaj by marCyR), a tu ZOnK nad którym pół dnia już siedze. Ładuje mi sterownik modemu, ale nie może go zainicjalizować, wklepuje eaglestat - wystakuje status InIzIaLiZinG i nic dalej ... patrze a tu Eth adapter: none interface. Chciałem przeinstalować zreinstalować eth0 (który w KDE cały czas jest tylko ze statusem inactive) i nie wiem jak to ugryźć. Prosze o pomoc. Z góry dziękuje. pozdruffka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daedric Napisano Luty 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2005 nie wiem jak to jest z neo... ale powinno wystarczyc do postawienia interfejsu na nogi: ifconfig eth0 up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@rtinez Napisano Luty 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2005 Już to rozpracowałem problem tkwił jednak modelu E2T. Problem opisany przez koziol TuTaJ Pozdruffka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi