Szazy Napisano Luty 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2005 (edytowane) znalazlem jakis czas temu w sieci pliczek winamp.rpm cos tam zainstalowalo ale gdzie sie pozniej podzial nie wiem coz winamp nie dziala nie ma nawet ikonki ani nic coz produkt niby pod winde wiec nasuwa mi sie stwierdzenie "dlaczego mnie to nie dziwi..." Edytowane Luty 10, 2005 przez Szazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sahin Napisano Luty 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2005 Ściągnąłem sobie właśnie tego Winampa, zainstaluję sobie io dam znać czy działa. Z tego co wiem to jest to Winamp 3 czyli coś jak XMMS, szkoda, że nie ma Winamp 5 ----------------- EDIT: Program uruchomiłem przez /usr/local/bin/Winamp i wrażenia są bardzo złe. Odtwarzacz (_wogóle_ → w ogóle) ORT nie działa, nie da się słuchać muzyki, nie da się otworzyć radia internetowego. Odtwarzacz często się zawiesza i zamyka. Jednym słowem nie warto tego instalować. Wolę mojego Beep-Media-Player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szazy Napisano Luty 10, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2005 wiec widze ze to lipa....coz nie warto jednak instalowac ...nic dodac nic ujac wszystko co ma chodzic pod produkty ze stajni microshit'a jest o dupe potluc dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Luty 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2005 Trwaja prace nad mozliwoscia uruchamiania skinow "modern" dla winampa pod BMP Wiec jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi