Fatal@Error Napisano Luty 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2005 gdzie sie usówa posta jak sie juz rozwiazało problem !! bo jestem slepy. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Luty 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2005 Do moderatora z unizna supliką proponuje sie udac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Luty 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2005 gdzie sie usówa posta jak sie juz rozwiazało problem Nie usuwa się lecz dopisuje się rozwiązanie ku nauki innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatal@Error Napisano Luty 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2005 poprostu skopiowałem katalog z ikonkami do /usr/icons/ i potem pokazaly mi sie w ustawieniach poprostu je wybrałem i git a myslałem całkiem w inna strone ze je trzeba jakos instalowac czy cuś pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi