luka5z Napisano Luty 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2005 Ok powiem tak... mialem juz Slack'a Mdr'eka i inne ale nigdy podobnego czegos... Po instalacji, tzn ogolnie prawie fulla auto wchodzi do x'ow i pusta plansza, mam kursor i moge sobie nim polatac po pulpicie, 0 ikonek itp rzeczy. Wiec pytam wtf ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2005 Ano poczekaj z 5-10 minut i będa ikonki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luka5z Napisano Luty 11, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2005 Ano poczekaj z 5-10 minut i będa ikonki nie no chyba jaja se robisz :shock: To ja tu chcialem sobie udogodnic i umilic z kde i niby na celku 2 Giga i 512 ramu mam czekac 15 min.... eh wroce chyba do slacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Luty 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2005 Skopana instalacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PocketKocurek Napisano Luty 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 12, 2005 mocny sprzet ale koles chyba nie bardzo z komputerami na ty moze podasz dokladniejsze obiawy nt. tego co sie dzieje? co zauwazyles? btw. taka sama sytuacja jest z ms longhornem :> 4051:> zainstaluje sie i stoi install przez jakas godzine a pozniej to samo z logowaniem po instalacji plyty instalacyjne masz skad? gazeta czy sciagane z sieci? md5 sprawdzales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 12, 2005 Nie no, jaka skopana instalacja Pamiętam, jak sam o to pytałem na forum. Ktoś poradził, żeby poczekać i poczekałem. Oczywiście miałem tak tylko podczas pierwszego uruchomienia Fedorki, teraz jest lepiej Instalowałem ją może ze 2 tygodnie po premierze i chodzi bez formatu do dzisiaj, czyli dobrze zainstalowana [edit] Żeby nie było, że sobie jaja robie - http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...c=2302&hl=ekran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi