wklaczynski Napisano Luty 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2005 Posiadam Kabel USB i motorolę T722i , przy starcie (_linuxa_ → Linuksa) ORT rozpoznaje go i instaluje. W windowsie był program Hyper Terminal w którym podawałem port COM na który zamieniło USB i już mogłem wydawać mojej motce komendy AT. Co uruchomić w (_linuxie_ → Linuksie) ORT i jak skonfigurować abym także mógł wydawać komendy AT? podejżewam że ma się to identycznie jak dla modemów zewnłtrznych po USB. Nie chodzi mi o połączenie z internetem, chcę tylko z palucha czytać SMS itp...! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slug Napisano Luty 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2005 ja używam gammu -- nakładka na komendy at+, jak wolisz czyte AT to proponuję minicom'a. Pozdrawiam Błażej Podsiadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wklaczynski Napisano Luty 12, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 12, 2005 Super, tulko jak skonfigurować minicoma aby połączył sią z moją motką, poiprzez kabel USB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi