Fatal@Error Napisano Luty 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2005 tak jak w temiacie, wywala mi błąd ze moze zamieszcze screena: TUTAJ mam NV FX5200, FC3 i Kernel: 2.6.10-1.760_FC3, Drivery z livna.org help me pozdrawiam he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Luty 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 12, 2005 Gra krzyczy, że nie masz DirectX, uruchamiasz to przez Cedege czy Wine? Być może M$ postarał się, żeby grę dało się odpalić tylko pod jedynie słusznym systemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Luty 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 12, 2005 A czy ktoś próbował zainstalować direxa lub kodeki do filmów pod wine lub cedegą :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatal@Error Napisano Luty 13, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2005 Ja posiadam najnowszą CEDEGA i coś mi sie wydaje bo to tak sobie po mału przegryzłem ze ta gra nie posiada wspierania dla mojej karty graficznej, a directx mozna by sprobowac na crossover office zainstalować moze to cos da ale wątpie, na M$ chodzi ładnie wszystko bym dał żeby sobie siąść z piwkiem i chipsami przed monitorkiem na (_linuxie_ → Linuksie) ORT i sobie w to poszpilac bo gra lepsza od AoE jeszcze mam do tego titans rozszezenia a tu bum ;( pozdrawiam ps. kurcze wszedłem na stronke w tym komunikacie i jnie ma mojej karty w Unsuportet moze masz racje z tym DX hm.... http://www.microsoft.com/games/ageofmythol.../videocards.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi