Skocz do zawartości

Thunedrbird

Stef

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie: Czy wie ktoś może kiedy i czy (_wogóle_ → w ogóle) ORT pojawi się w repozytoriach Thunderbird 1.0 :?:

Wiem że mogę sobie pobrać np: ze strony www.thunderbird.pl ale jakby nie o to mnie chdzi.

Pozdrawiam

Stef

oj, google sie kłaniają.... thunderbird 1.0  jest dla FC3 już od grudnia... TUTAJ

oj, umiejetnosc czytania ze zrozumieniem sie kłania. Przeczytaj pierwszy post:

pojawi się w repozytoriach

Edycja:

ups, sory, myslałem o repozytoriach apt-get :unsure:

No właśnie a propos repozytoriów, apta nie używam bo jest yum, w yumie mam takie repozytoria:

Fedora base updates extras, Dag, Freshrpms, Japckage, Livna stble testing, Newrpms.

Nie jest to chyba za mało, dlatego zastanawia mnie dlaczego (oprócz tego że nikt tego nie zrobił) gromiasty 1.0 nie został dodany? Szczególnie iż 0.8 był na płytkach oficjalnych, a wersja 1.0 wyszła jakieś dwa miesiące temu. Fedora to w końcu duży projekt i nie chce mi sie wierzyć że to tylko kwestia nie dodania...

Stef

Wiesz Stef - pytanie jest ciekawe - jak pewnie się przyjrzałeś zasobom "development" do których Ci dałem linka mamy tam "kuchnię" pod FC4, jest i gnome 2.9, kernele *._FC4 itd. O ile to jest zrozumiałe to obecność thunerbirda 1.0 tylko tam jest troche dziwna... (może jeszcze uznano ją za "unstable"?). Ostatnia stabilna dla FC3 (jaka ja znalazłem) to 0.9....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...