Stef Napisano Luty 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 12, 2005 Mam pytanie: Czy wie ktoś może kiedy i czy (_wogóle_ → w ogóle) ORT pojawi się w repozytoriach Thunderbird 1.0 :?: Wiem że mogę sobie pobrać np: ze strony www.thunderbird.pl ale jakby nie o to mnie chdzi. Pozdrawiam Stef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Luty 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2005 az ktos je tam umiesci, a kiedy to sie stanie to nikt nie wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit664 Napisano Luty 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2005 oj, google sie kłaniają.... thunderbird 1.0 jest dla FC3 już od grudnia... TUTAJ pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Luty 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2005 oj, google sie kłaniają.... thunderbird 1.0 jest dla FC3 już od grudnia... TUTAJ oj, umiejetnosc czytania ze zrozumieniem sie kłania. Przeczytaj pierwszy post: pojawi się w repozytoriach Edycja: ups, sory, myslałem o repozytoriach apt-get Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Luty 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2005 ja nie szukalem, zassalem ze strony dawno temu i go od tamtej pory uzywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit664 Napisano Luty 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2005 no problem patapi, w stolicy pogoda dziś nieciekawa to i myśli (pewnie) pozbierać trudno pzdr, A co do czytania ze zrozumieniem - w pełni popieram! - nikt nie jest doskonały ale próbować trzeba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Luty 13, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2005 No właśnie a propos repozytoriów, apta nie używam bo jest yum, w yumie mam takie repozytoria: Fedora base updates extras, Dag, Freshrpms, Japckage, Livna stble testing, Newrpms. Nie jest to chyba za mało, dlatego zastanawia mnie dlaczego (oprócz tego że nikt tego nie zrobił) gromiasty 1.0 nie został dodany? Szczególnie iż 0.8 był na płytkach oficjalnych, a wersja 1.0 wyszła jakieś dwa miesiące temu. Fedora to w końcu duży projekt i nie chce mi sie wierzyć że to tylko kwestia nie dodania... Stef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit664 Napisano Luty 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2005 Wiesz Stef - pytanie jest ciekawe - jak pewnie się przyjrzałeś zasobom "development" do których Ci dałem linka mamy tam "kuchnię" pod FC4, jest i gnome 2.9, kernele *._FC4 itd. O ile to jest zrozumiałe to obecność thunerbirda 1.0 tylko tam jest troche dziwna... (może jeszcze uznano ją za "unstable"?). Ostatnia stabilna dla FC3 (jaka ja znalazłem) to 0.9.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi