adamskim Napisano Luty 13, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2005 Witam. Niestety nie mogę zainstalować systemu. Po odpaleniu anacondy monitor przechodzi w stan uspienia z napisem jak w temacie . Próbowałem z opcjami 'noprobe' i 'resolution=XxY' i nic nie pomogło. Dodam jeszcze, że monitor jest prawidłowo wykrywany. Po zainstalowaniu w trybie text ten sam problem pojawił się przy próbie uruchomienia. Na innym monitorze system działa. Wychodzi na to, że FC3 jest do ... Za pomoc będę bardzo wdzięczny Pozdrawiam, Michał Adamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drakone Napisano Marzec 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2005 fc3 jest dobre chodzi o Twój monitor. Ja tak miałem z jądrami 2.4 i niżej ale z 2.6.x problem odpadł powinno działac. a może chcesz za dużo wycisnąc z monitora? u mnie na starym 15" bridge'u działa bez zarzutu, chyba, że masz starszy monitor niż ja co raczej jest wątpliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOCO Napisano Marzec 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2005 Witam. Niestety nie mogę zainstalować systemu. Po odpaleniu anacondy monitor przechodzi w stan uspienia z napisem jak w temacie . Próbowałem z opcjami 'noprobe' i 'resolution=XxY' i nic nie pomogło. Dodam jeszcze, że monitor jest prawidłowo wykrywany. Po zainstalowaniu w trybie text ten sam problem pojawił się przy próbie uruchomienia. Na innym monitorze system działa. Wychodzi na to, że FC3 jest do ... Za pomoc będę bardzo wdzięczny Pozdrawiam, Michał Adamski Witam. Mam dokładnie taki sam problem mój monitor to Belinea 101730 (LCD), czy ktoś wie jak rozwiąza ten problem?? Za wszelką pomoc z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi