Skocz do zawartości

Input Signal Out Of Range

adamskim

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Niestety nie mogę zainstalować systemu. Po odpaleniu anacondy monitor przechodzi w stan uspienia z napisem jak w temacie :(. Próbowałem z opcjami 'noprobe' i 'resolution=XxY' i nic nie pomogło. Dodam jeszcze, że monitor jest prawidłowo wykrywany.

Po zainstalowaniu w trybie text ten sam problem pojawił się przy próbie uruchomienia.

Na innym monitorze system działa.

Wychodzi na to, że FC3 jest do ...

Za pomoc będę bardzo wdzięczny :)

Pozdrawiam,

Michał Adamski

• 1 month later...

fc3 jest dobre chodzi o Twój monitor. Ja tak miałem z jądrami 2.4 i niżej ale z 2.6.x problem odpadł :) powinno działac. a może chcesz za dużo wycisnąc z monitora? u mnie na starym 15" bridge'u działa bez zarzutu, chyba, że masz starszy monitor niż ja :) co raczej jest wątpliwe

• 2 weeks later...
Witam.

Niestety nie mogę zainstalować systemu. Po odpaleniu anacondy monitor przechodzi w stan uspienia z napisem jak w temacie :(. Próbowałem z opcjami 'noprobe' i 'resolution=XxY' i nic nie pomogło. Dodam jeszcze, że monitor jest prawidłowo wykrywany.

Po zainstalowaniu w trybie text ten sam problem pojawił się przy próbie uruchomienia.

Na innym monitorze system działa.

Wychodzi na to, że FC3 jest do ...

Za pomoc będę bardzo wdzięczny :)

Pozdrawiam,

Michał Adamski

Witam.

Mam dokładnie taki sam problem mój monitor to Belinea 101730 (LCD), czy ktoś wie jak rozwiąza ten problem??

Za wszelką pomoc z góry dziękuje