R_Przemek Napisano Luty 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2005 Mam instalniętą Fedore3 i Win XP (z którego kożystam dość (_żadko_ → rzadko) ORT), niestety XP się uszkodził i ledwo co chodzi...Jak zainstaluje go odnowa to czy przy uruchomieniu nadal będzie się (_włancza_ → włącza) ORTł grub z morzliwością wyboru systemu ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Luty 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2005 Nie, nie bedzie, bedziesz musiał odzyskac gruba (jest o tym na forum i w poradach). Chyba ze masz 2 dyski i na drugim (slave) Windowsa, to wtedy nie. Odlaczas dysk 1 instalujesz na 2 winde i grub to bedzie widział. PS. OS selector , świetny program do ładowania wielu systemów (ja mam 4 rozne na 2 dyskach) Pozwala na instalacje/reinstalacje nowego sysu bez niszczenia jakiegokolwiek innego bootloadera. OS selector tak jakby odwaluje sie do loaderow windowsa i (_linuxa_ → Linuksa) ORT (zainstaloweanego na hdx a nie w mbr). Lubie ten programik bardziej niz LILO i Grub. Ale nie jest darmowy i albo płacisz, albo kradniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Luty 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2005 ... albo kradniesz A fe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi