lszk Napisano Luty 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2005 Format pliku czysto windowsowski, ale czy istnieje jakaś możliwość otworzenia go pod linuxem? Jakiś progs zewnętrzny czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Luty 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2005 Ja używam GnoCHM Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Luty 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2005 Format pliku czysto windowsowski, ale czy istnieje jakaś możliwość otworzenia go pod linuxem? Jakiś progs zewnętrzny czy coś? jest jeszcze : http://xchm.sourceforge.net/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2005 Ja używam GnoCHM A czy masz w nim polskie znaczki? Sprawdziłbym w preferencjach, ale się nie otwierają Jeszcze chyba sprawdze ten drugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Luty 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2005 A czy masz w nim polskie znaczki? Sprawdziłbym w preferencjach, ale się nie otwierają Polskie znaczki mam. Gdzie to ustawić nie wiem, w preferencjach nie ma nic odnośnie czcionki, szukałem jeszcze w plikach kofiguracyjnych i gconf i też nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2005 No to fajnie A w tym drugim mam znowu problem z wxWidgets. Czyli tak, jak powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi