andriusza1 Napisano Luty 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2005 Witam, moze mi ktos odpowiedziec na to? Dlaczego nie moge odpalic K3b? Wlaczam i nie chce sie wlaczyc? Chcialem skopiowac jakies bledy czy wystepuja i odpalilem z konsoli no i od godziny jak wpisalem k3b i wcisnalem enter widze tylko ten napis k3b !!! Jeszcze nie ruszyla! O co tu chodzi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Luty 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2005 pewnie nie trafiłem, ale odpalasz z (_root'a_ → roota) ORT :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Luty 16, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2005 nie wlasni ze nie. Odpalam jako zwykly user, ale jako root tez nie idzie, to smieszne ale zeby odpalic k3b to musze wlaczyc w momencie kiedy sie wlacza restartuje kompa i gdy sie wlacza i jeszcze jest autostart to wciskam znowu k3b i odpala, ale przeciez to bezsensu zeby tak trzeba bylo robic! Tak robi mi nie tylko k3b! Qrcze stwierdzam ze lepsza byla fedorka2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KozaK Napisano Luty 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2005 A probówałeś zrobić update k3b. Może to by jakoś pomogło. Ewentualnie jak nie będzie nowszej wersji, to odinstalować i zainstalować na nowo. Może mu się w jakiś dziwny sposób jakiś plik zapodział i po przeinstalowaniu zadziała. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Luty 16, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2005 Odinstalowalem, zainstalowalem na nowo i to samo Co jest z tą Fedorą 3 nie tak, w 2 tak nie bylo, da sie cos z tym zrobic aby mi ruszylo to normalnie?? Prosze o pomoc I niech mi to jeszcze ktos wytlumaczy dlaczego kiedy wlaczam fedore i w momencie startu kiedy wlaczam k3b uruchamia mi sie a za 5min juz nie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi