Skocz do zawartości

K3b

andriusza1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, moze mi ktos odpowiedziec na to? Dlaczego nie moge odpalic K3b? Wlaczam i nie chce sie wlaczyc? Chcialem skopiowac jakies bledy czy wystepuja i odpalilem z konsoli no i od godziny jak wpisalem k3b i wcisnalem enter widze tylko ten napis k3b !!! Jeszcze nie ruszyla! O co tu chodzi???

nie wlasni ze nie. Odpalam jako zwykly user, ale jako root tez nie idzie, to smieszne ale zeby odpalic k3b to musze wlaczyc w momencie kiedy sie wlacza restartuje kompa i gdy sie wlacza i jeszcze jest autostart to wciskam znowu k3b i odpala, ale przeciez to bezsensu zeby tak trzeba bylo robic! Tak robi mi nie tylko k3b! Qrcze stwierdzam ze lepsza byla fedorka2 :(

A probówałeś zrobić update k3b. Może to by jakoś pomogło. Ewentualnie jak nie będzie nowszej wersji, to odinstalować i zainstalować na nowo. Może mu się w jakiś dziwny sposób jakiś plik zapodział i po przeinstalowaniu zadziała.

Pozdrawiam

Odinstalowalem, zainstalowalem na nowo i to samo :( Co jest z tą Fedorą 3 nie tak, w 2 tak nie bylo, da sie cos z tym zrobic aby mi ruszylo to normalnie?? Prosze o pomoc

I niech mi to jeszcze ktos wytlumaczy dlaczego kiedy wlaczam fedore i w momencie startu kiedy wlaczam k3b uruchamia mi sie a za 5min juz nie :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...