piotr2003 Napisano Styczeń 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2004 Fedora to mój pierwszy (_linuks_ → Linux) ORT. Nie wiem jak przekompilować jądra, żeby działała moja karta dźwiękowa. Jest to zintegrowana na płycie głównej karta Crystal WDM MPU-401. Jestem w tym zielony. Potrzebuje pomocy! Prosze pomóżcie mi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grucha Napisano Styczeń 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2004 Cytuj Fedora to mój pierwszy (_linuks_ → Linux) ORT. Nie wiem jak przekompilować jądra, żeby działała moja karta dźwiękowa. Jest to zintegrowana na płycie głównej karta Crystal WDM MPU-401. Jestem w tym zielony. Potrzebuje pomocy! Prosze pomóżcie mi ! A jesteś pewien że jej nie wukrył przy instalacji ? Moją wykrył. Wykryła ale i tak wole starego poczciwego SBL!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2004 Nie niestety nie wykrył! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2004 Spróbuj sndconfig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi