Haborym Napisano Luty 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2005 Hi, Chce wydrukowac PDF'a dwustronnie. Jak mam to zrobic? Pozdrawiam i dzieki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KozaK Napisano Luty 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2005 Witam. Wydrukuj najpierw strony nieparzyste, potem odwróć odpowiednio papier i wydrukuj strony parzyste Tylko polecam najpierw sprawdzić w którą stronę trzeba włożyć papier, żeby mieć po obu stronach kartki "górę na górze". Najlepiej poćwiczyć na jakiejś pojedyńczej kartce, a nie od razu na całej książce. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestemjez Napisano Luty 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2005 Niektóre drukarki maja możliwośc wydruku dwustronnego, przewaznie trzeba jednak zakupić odpowiedni moduł do drukarki. (tak ma np. HP 930C której uzywam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczo Napisano Luty 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 20, 2005 Witam, mam podobny problem z ta rużnicą że nie che drukować przez openoffica o ktorym pewnie tutaj mowa, ani przez jakis inny procesor testu, tylko przez zwykle konsolowe: lp Jak ustawić drukowanie parzystych albo nieparzystych na "lp". (przy okazji jestem swiadom że właśnie do "lp" odwoluje sie openoffice tylko z jakimi parametrami) ps. oczywiście czytalem manuala ale nie wyłapalem z niego odpowiedzi, jeśli istnieje;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KozaK Napisano Luty 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 20, 2005 Witam. Może spróbuj użyć do drukowania komend: lp -o page-set=odd do stron nieparzystych i lp -o page-set=even do stron parzystych. Może to zadziała. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi