marcin118 Napisano Luty 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2005 mam 2 pytania nie wiem skad sciagnac fluxboxa ktory bedzie dzialal na fc3 a drugie to jak zmienic domyslne srodowisko graficzne w fc3 ??? z gory dziekuje pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Luty 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2005 apt-get install fluxbox apt-get install switchdesk apt-get install switchdesk-gui switchdesk Wybierasz fluxboks to z tego co pamietam tylko menadzer okien.. srodowiska to kde/gnome, ktore zreszta maja swoje menadzery okien.. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin118 Napisano Luty 22, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2005 no dobra ale nie mam necika na fc3 (posrane net24:/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2005 A to wtedy wchodzisz na http://rpm.pbone.net/ zaznaczasz, że ma szukać paczek tylko dla FC3. Ściągasz pod swoją architekture daną paczke, a potem już na linuie instalujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Luty 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2005 http://www.freshrpms.net też się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin118 Napisano Luty 24, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2005 dzieki juz sobie poradzilem sciagnelem fluxboxa w rpm i ladnie sie zainstalowal pozniej tylko switchdesk i wszystko cacy dzieki bardzo jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi