marcin118 Napisano Luty 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2005 a wiec tak gdy uruchamiam fc3 nie mam dziwku ale to jest spowodowane tym ze w alsamixerze wszystko jest poustawiane na 0. no to poustawialem wsszystko co potrzebuje i jest dzwiek ale jak ponownie wlacze fedore to znowu wszystko jest na 0 i nic nie slychac a drugie moje pytanko dotyczy glosnikow 5.1 za cholere nie wiem jak to skonfigurowac pomocy!!! dodam ze mam karte dziwkowa creative sb live 5.1 i glosniki creative inspire p580 pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Luty 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2005 Troche już o tym było.. nie wiem czy ktoś sobie poradził, ale wiem, że troche osob o tym gadało: http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...highlite=5%5C.1 A tak genrealnie to polecam: 1. regulamin forum 2. google.pl 3. google.pl/linux 4. szukaj tam na górze ( po lewej od krzyczącej mordki z transparentem BETA ) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maya Napisano Luty 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2005 Dodaj suwaki na panelu, wywal niepotrzebne, wyważ balansy i ciesz się. Wszystko chodzi fajniej niż pod windą Czasami trzeba przypomnieć tylko jakiemuś suwakowi, żeby się podniósł ......szczegół (ściszanie i podgłaśnianie - normal) Mam SB Live 5.1 i głośniki Logitecha - super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Luty 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2005 z http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...?showtopic=1178 : by Guciol: A wiec Aby byl dzwiek 5.1 pod FC 2 - wystarczy sciagnac gnome-alsamixer-0.9.6-0.fdr.2.1.90.i386.rpm a tam zaznaczyc: Exchange Front/Surround i Spread Front to Surround and center i sprawa zalatwiona Ale jednego jestem pewien - nie trzeba nic zmieniac w plikach zeby byl dzwiek 5.1 !!!!!! Zainstaluje sie na FC3 bez problemu, ftp://195.220.108.108/linux/freshrpms/fed...fc2.fr.i386.rpm daj znac czy działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin118 Napisano Luty 26, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2005 gnome-alsamixer zainstalowal sie bez prboelmu ale nie ma tam takirgo czegos: Exchange Front/Surround i Spread Front to Surround aha i jeszcze jedno wie ktos jak rtozwiazac tn moj pierwszy problem tzn po starcie systemu wszystkie suwaki w alsamixer sa na minimum ustawione??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jdoe Napisano Luty 27, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 27, 2005 u mnie na fc2 nie dziala 5.1 walcze z tym juz od jakiegos czasu ale bez rezultatow. mam karte dzwiekowa zintegrowana z plyta (MSI K7N2 Delta ILSR) + zestaw Creativa P580 jezeli komus na podobnym sprzecie udalo sie odpalic dzwiek we wszystkich glosniczkach to bede wdzieczny za podpowiedz jak sobie z tym poradzic. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi