Szazy Napisano Luty 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2005 K3B nie widzi zadnego z moich napedow ma ktos jaka rade jak to zrobic zeby dzilalo ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin118 Napisano Luty 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2005 tez mam z tym problem ale jak wlacze k3b na roocie (moze byc z konsoli) to wtedy wykrywa napedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Luty 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2005 U mnie zadziałało jak z roota dałem zaznaczyłem w "users and groups" disc. Przedtem widział napęd tylko na roocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Luty 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2005 http://www.fedora.pl/site/index.php?option...task=view&id=25 Nikt chyba nie umie uzywać wyszukiwarki i czytać postów z głownej strony forum.... WIELKA SZKODA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szazy Napisano Luty 22, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2005 dzieki !!! pomogloale coz pozostaje pytanie czy nie ma innej rady na to niz terminal root i dopiero wypalanie plytek szczerze powiedziawszy nie usmiecha mi sie pisanie 3 stron maszynopisu zeby odpalic programik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Luty 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2005 dzieki !!! pomogloale coz pozostaje pytanie czy nie ma innej rady na to niz terminal root i dopiero wypalanie plytek szczerze powiedziawszy nie usmiecha mi sie pisanie 3 stron maszynopisu zeby odpalic programik Szukać Ci się nie chce, czytać także. Podałem Ci linka do strony z rozwiązaniem Twojego problemu,a Tobie się nawet nie chce przeczytać!!! Jeśli ktoś podaje Ci już linka, to zajrzyj tam chociaż!!! Masz tam rozwiązanie podane w sposób "łopatologiczny", każdy sobie z nim poradzi. Wystarczy tylko przeczytać.... P.S. Jeśli instnieją komentarze do artykułu to też się je czyta!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szazy Napisano Luty 23, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2005 ok przeczytalem dzieki na drugi raz bede uwazal na linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi