Skocz do zawartości

W Xmms Nie Odtwarza Mi Plikow Mp3.

xchmiel

Rekomendowane odpowiedzi

da sie cos z tym zrobic.prosze wytlumaczyc jak laikowi..Jakims dziwnym trafem OGG odtwarza i wszytkol loozno chodzi a jak chce mu na play liste wzucic jakas mp3-rujke to w play liscie nawet nic sie nie wyswlietla . a tak bez muzyczki go kiepsciutko.glucha cisza .czekam na opd :D

ale jescze lepiej by bylo jakby ludzie czytali chociaz podstawowe porady na glownej... albo zobaczyli (wcale nie rzucajaca sie w oczy) wielka drąca się na cały głos morde z transparentem BETA reprezentującą FAQ, w którym jest wszystko opisane..

To gajownik napisał to po to, żeby każdy miał wygodny dostęp do powtarzających się problemów, a wy dalej o to samo pytacie ...

• 3 weeks later...

Witam to (_muj_ → mój) ORT pierwszy post tutaj wiec prosze sie nie smiaci

wedlug mniE pOWINIENEsi ODINSTALOWACI wersje jaka posiadasz i sciagnaci sobie nowa

rpm -e xmms

pojawja sie (_napewno_ → na pewno) ORT jeszcze jakies "WTYCZKI" ktore trzeba uprzednio odinstalowaci aby

usunac calkowicie xmms

potem rpm -ivh xmms-mp3....rpm

Pozdro PROSZE SIE Nie SMIACI

Witam to (_muj_ → mój) ORT pierwszy post tutaj wiec prosze sie nie smiaci

wedlug mniE pOWINIENEsi ODINSTALOWACI wersje jaka posiadasz i sciagnaci sobie nowa

rpm -e xmms

pojawja sie (_napewno_ → na pewno) ORT jeszcze jakies "WTYCZKI" ktore trzeba uprzednio odinstalowaci aby

usunac calkowicie xmms

potem rpm -ivh xmms-mp3....rpm

Nie ma sensu odinstalowywać XMMSa, tylko po to żeby go za moment zainstalować od nowa. Poza tym xmms-mp3 to wtyczka do xmms, jeśli go odinstalujesz to nie zainstalujesz wtyczki.

Polecam poczytać FAQ i zainteresować się programami yum, apt-get i synaptic.

Pozdrawiam

tak tak FAQ gajownika to podstawa, a porady na glownej to druga podstawa, szukaj na forum to nastepna podstawa no i jescze google tez podstawa.. ostatecznie mozna cos tu napisac i czekac na odp.