mariuszk Napisano Luty 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2005 Hej jestem początkującym ale żeby czegoś się nauczyć musze sciągać programiki z sieci niestety tylko w pracy i mam taki problemik z przenoszeniem danych: fedora 2 nie widzi mojego pendriva firmy Avacs usb 2.0 powinien on działać pod linuxem bo tak jest napisane na opakowaniu niestety w pliku z manualem już tego nie napisali podczas rozruchu coś fedora wykrywa ale później nie widzi tego dysku. Co z tym zrobić??? Z góry wielkie dzieki pozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@rtinez Napisano Luty 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2005 Musisz go chyba zamontować. Zrób sobie w /mnt katalog np. usbdrive albo coś innego i mount -t vfat /dev/sdaX /mnt/usbdrive gdzie X- to cyferka Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszk Napisano Luty 24, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2005 Ok dzieki to powinno pomóc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestemjez Napisano Luty 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2005 Polecam ten artykuł: http://linuxweb.linuxindex.pl/?q=node/view/38 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi