Skocz do zawartości

Pliki Doc. I Oo - Zawieszanie Się Programu

jestemjez

Rekomendowane odpowiedzi

CYTAT

jest na to jakaś rada?

Jest na to rada, rada brutalna, lecz skuteczna. Zainstaluj Open Office Ux. Stąd, według tego opisu. Całość zajmuje około 200mb i jest duzo lepszy, o zwiechach nie słyszałem ani nie doświadczyłem

Pozdrawiam

Moja to dopiero będzie brutalna: jeśli paczki z ux nie pomogą to mam 4 rady: kompilacja, nowa kość ramu, wymiana procka na szybszy, zmiana menadżera okien.

mam 4 rady: kompilacja, nowa kość ramu, wymiana procka na szybszy, zmiana menadżera okien.

z kompilacja, nowa kością ramu i menadzerem okien to sie zgodze. Ale wymiana procesora specjalnie po to by przyspieszyc OO.org to przesada. Procek nie ma az takiego wpływu na OO

mam 4 rady: kompilacja, nowa kość ramu, wymiana procka na szybszy, zmiana menadżera okien.

No nie, bez jaj, a jak to nie pomoże to wymień zasilacz, płytę główną itd...mam 512 SPRAWNEGO i sprawdzonego ramu, Celerona 1,7 i Gnome 2.8 - spróbuje z tym OO z UX - używałem tego na Windows, może pomoże.

mam 512 SPRAWNEGO i sprawdzonego ramu, Celerona 1,7 i Gnome 2.8 - spróbuje z tym OO z UX - używałem tego na Windows, może pomoże.

eee, jak tak to luzik, powinno smigac. UX powinno pomoc, jest mniej zakszaczone. Powodzenia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...