jestemjez Napisano Luty 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2005 Próbując otworzyć dokument Worda w Open Office bardzo czesto zdaża się że OO się zawiesza, okno nie reguje i muszę je killować - jest na to jakaś rada? Open Office 1.1.2 Fedora Core 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Luty 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2005 jest na to jakaś rada? Jest na to rada, rada brutalna, lecz skuteczna. Zainstaluj Open Office Ux. Stąd, według tego opisu. Całość zajmuje około 200mb i jest duzo lepszy, o zwiechach nie słyszałem ani nie doświadczyłem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Luty 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2005 CYTAT jest na to jakaś rada? Jest na to rada, rada brutalna, lecz skuteczna. Zainstaluj Open Office Ux. Stąd, według tego opisu. Całość zajmuje około 200mb i jest duzo lepszy, o zwiechach nie słyszałem ani nie doświadczyłem Pozdrawiam Moja to dopiero będzie brutalna: jeśli paczki z ux nie pomogą to mam 4 rady: kompilacja, nowa kość ramu, wymiana procka na szybszy, zmiana menadżera okien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Luty 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2005 mam 4 rady: kompilacja, nowa kość ramu, wymiana procka na szybszy, zmiana menadżera okien. z kompilacja, nowa kością ramu i menadzerem okien to sie zgodze. Ale wymiana procesora specjalnie po to by przyspieszyc OO.org to przesada. Procek nie ma az takiego wpływu na OO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestemjez Napisano Luty 23, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2005 mam 4 rady: kompilacja, nowa kość ramu, wymiana procka na szybszy, zmiana menadżera okien. No nie, bez jaj, a jak to nie pomoże to wymień zasilacz, płytę główną itd...mam 512 SPRAWNEGO i sprawdzonego ramu, Celerona 1,7 i Gnome 2.8 - spróbuje z tym OO z UX - używałem tego na Windows, może pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Luty 23, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2005 mam 512 SPRAWNEGO i sprawdzonego ramu, Celerona 1,7 i Gnome 2.8 - spróbuje z tym OO z UX - używałem tego na Windows, może pomoże. eee, jak tak to luzik, powinno smigac. UX powinno pomoc, jest mniej zakszaczone. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Luty 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2005 Nie mówiłeś jaki masz sprzęt, więc podałem wszyskie możliwe możliwości. Co do procesora to pisałem , że to skrajnie ostaczności. Na takim sprzęcie powinno śmigać po instalacji z UX System. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi