Frantz Napisano Kwiecień 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2004 Hi Prubuję znaleźć jakieś radio w necie, które będzie dobrze "odbierane" np. przez RealOne Player. Niestety wszystkie stacje, które pod Windą śmigają na Fedorze trzeszczą, rwą się, zacinają itp. Jednym słowem kaszana na maksa. Łącza może nie mam szybkiego (128/128)ale pod XPkiem śmiga jak złoto. W czym jest problem? Karta to Abit AU 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frantz Napisano Kwiecień 8, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2004 poszperałem i odpaliłem swoją ulubioną stację (http://www.live365.com/stations/ojbmetal), jest już trochę lepiej, ale i tak zauważalnie gorzej niż pod XPkiem. Może to wina softu (pod XPkiem śmiga na WinAmpie)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz Napisano Kwiecień 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2004 Może to wina softu (pod XPkiem śmiga na WinAmpie)? RealOne Player też u mnie średnio działa Może to faktycznie jego wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MalyFigo Napisano Kwiecień 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2004 Ja slucham przewaznie radia94 przez mplayer-a i nie mam zastrzezen a jest nawet lepiej IMHO :-). Aha fajne radyjko podales Frantz wielkie THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi