kaboraco Napisano Marzec 2, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2005 Witam Wszystkich Posiadam Adapter sieci bezprzewodowej na USB firmy Belkin opisany protokołem 802.1g 54Mbps, który po zainstalowaniu sterowników w Windowsie działa bez zarzutów. Na Fedora Core 3 urządzenie te nie zostaje wykryte. Poszukiwania w necie nie zaowocowały rozwiązaniem problemu, w sumie dowiedziałem się tylko, że na razie nie możliwe jest działanie tegoż urządzenia w tym systemie. Jako, że "nigdy nie mów nigdy" proszę o Wasze opinie i wskazówki co z tym fantem zrobić . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Marzec 3, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2005 a mógłbyś podać więcej detali ?? Belkin ma sporo modeli w swojej ofercie. Jak na razie mam to: ZyDAS Driver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboraco Napisano Marzec 3, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2005 a mógłbyś podać więcej detali ?? Belkin ma sporo modeli w swojej ofercie. Jak na razie mam to: ZyDAS Driver Witam Dziękuję Ci za zaintersowanie się tematem. Mój model to: http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage...E%2Etworking%2F. Sorka ze tak to pokazałem . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Marzec 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 4, 2005 Dedykowanych pod (_linux'a_ → Linuksa) ORT sterowników nie widziałem. Szkoda że nie wiesz na jakim układzie bazuje to urządzenie. Wtedy na pewno coś dałoby się znaleźć. Większość kart nazywa się inaczej ale bazuje na tych samych układach. Zawsze możesz ewentualnie użyć programu : NDISwrapper i zastosować sterowniki z windows'a Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi