koval_ski Napisano Marzec 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 5, 2005 Witam! Chodzi mi o jakiś programik ktróry będzie mi wyświetlał stronę www na pulpicie ale tak żeby ta strona działała (linki), bo można zrobić żeby wyświetlić stronę ale coś jak zrzut ekranu strony a to nie o to mi chodzi. Pozdrawiam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manxx_hunter Napisano Marzec 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 5, 2005 Jest taki program ale pod GNOME, nazywa się gDesklets Ma jeszcze wiele innych bajerów np. terminal na pulpicie i takie różne. Jeżeli chodzi o KDE to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestemjez Napisano Marzec 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 5, 2005 Jeżeli chodzi o KDE to nie wiem. Jeśli chodzi o KDE to karamba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Marzec 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 5, 2005 Pozdrawiam? Pomyliłeś się czy specialnie ??? (chodzi o ten znak zapytania ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi