trabancik Napisano Marzec 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 6, 2005 cześć, świezo przeszedłem z RH 9 do FC3 i mam dziwny problem - po "zwinięciu" dowolnej aplikacji do paska (belki) okno znika i ślad po nim ginie. Aplikacja działa dalej i mogę do niej wejść ponownie używająć alt-tab - ale to tak chyba chodzić nie powinno. Aha piszę o Gnomie. pozdrawiam i dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Marzec 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 6, 2005 Nie wiem czy to pomoże, ale dodaj do paska element 'Lista Okien' (Robisz to klikając kolejno na pasku: Prawy Pzycisk Myszy -> Dodaj Do Panelu -> Lista Okien i kilkasz OK) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trabancik Napisano Marzec 7, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2005 Nie wiem czy to pomoże, ale dodaj do paska element 'Lista Okien' (Robisz to klikając kolejno na pasku: Prawy Pzycisk Myszy -> Dodaj Do Panelu -> Lista Okien i kilkasz OK) serdeczne dzięki - pomoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shimonic Napisano Marzec 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2005 Tak myślałem - miałem podobnie - chciałem coś wywalić z paska i nie wiedziałem co się stało, a choć rozwiązanie tak blisko było to nie udało mi się to samemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi