Skocz do zawartości

Kilka Pytan O Modemy

Draath

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Temat jak i notka zapewne nie wnosza wiele na forum ale m am problem z zainstalowaniem na Fedorze SDI tak jak trzeba (czytaj polaczenie przez Network Wizarda). Wszystkie ustawienia odpowiednie (port, dnsy, ip, opcje, login, haslo i reszta badziewia) i teoretycznie wszystko powinno dzialac jak nalezy. Ktos moze wie czy w ogole mozliwe jest odpalenie SDI przez systemowy ...ehmm... zasobnik?

Wiem, ze instalowanie Hisow na (_linuxie_ → Linuksie) ORT wyglada nieco inaczej (jeszcze niedawno bawilem sie ze skryptami... tfu... aliasami i inszymi komendami na Mandarynkowej Community) ale chcialbym (nie pytajcie dlaczego) sprobowac na Fedorze uruchomic toto ze tak powiem w trybie graficznym...hyhy...

Ktos moze juz ma ustawione SDI poprzez Wizarda? Albo ma jakies pomysly?

I jeszcze przy okazji... O ile znacie problemy z SDI... Czy ktos moglby mi wyjasnic w jakim celu we wszystkich opisach ludzie pisza o dwoch apostrofach (ni jak nie mam pojecia do czego sa potrzebne)?

A jeszcze musze napisac cos o Fedorze. Wlasciwie to dopiero co zainstalowalem ja ale normalnie jestem w pelni zadowolony ze "wydalem" pieniadze na to! Fedorka to cud miod malinka! A Mandrake juz mnie momentami dobijal...