zlociutki Napisano Marzec 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2005 Mam problem. Chciałbym zwiększyć rozmiar czcionki napisów w Kaffeine i nigdzie nie moge znaleść opcji gdzie się to robi. Pomożecie ??? zlociutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkl? Napisano Marzec 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2005 setting -> xine engine... -> subtitle (expert options) -> subtitle size Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlociutki Napisano Marzec 11, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2005 Dzieki wielkie. Nie pszyszlo mi do glowy zeby tam klinkac Expert options Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeterJack Napisano Marzec 12, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 12, 2005 Dzieki wielkie. Nie pszyszlo mi do glowy zeby tam klinkac Expert options rolleyes.gif Następnym razem trochę się porozglądaj zanim zadajesz pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi