pcxelja Napisano Marzec 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2005 Posiadam Fedora Core 3. Mam problem z automatycznym montowaniem dvd-rw (lite-on sohw-1673s) Oczywiście montowanie jest ustawione na automatycznie. Kiedy już jedną z płyt zamontuję, to kolejne płyty bez problemu (i nawet te, z którymi miał na początku problem) Problem znów się pojawia kiedy odpalę od nowa sytem. Co może być przyczyną? Dodam że napęd jest nowy, kupiłem go tydzień temu. Dziękuje za wszystkie sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Marzec 10, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2005 System zaktualizowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pcxelja Napisano Marzec 14, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2005 Tak, tydzien temu aktualizowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Marzec 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 14, 2005 Jeszcze jedno: jakiego używasz środowiska graficznego, żebym wiedział czego szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pcxelja Napisano Marzec 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2005 Gnome 2.8.0 Dzięki za zainteresowanie się moim problemem. Co jest lepsze KDE czy GNOME tak na marginesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Marzec 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2005 Witam!! Aprobo KDE vs GNOME, to już było wiele razy i jak wiadomo do niczgo się nie dochodzilo w tych sporach!! Sam się musisz przekonać, gdzy to jest mniej więcej Mercedes czy BMW :) Proponuje posiedzieć troszke nad jednym, po tem na drugim i będziesz wiedział!!! OSOBIŚCIE WOLE KDE :] POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Marzec 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 17, 2005 Tak, tydzien temu aktualizowałem. Możesz jeszcze pokazać co wypluje to polecenie? rpm -qa udev hal\* gamin udev dbus\* kernel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pcxelja Napisano Marzec 18, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 18, 2005 udev-039-10.FC3.7 dbus-python-0.22-10.FC3.2 dbus-devel-0.22-10.FC3.2 kernel-2.6.10-1.770_FC3 hal-0.4.7-1.FC3 hal-cups-utils-0.5.2-8 gamin-0.0.25-1.FC3 dbus-glib-0.22-10.FC3.2 kernel-2.6.9-1.667 dbus-0.22-10.FC3.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Marzec 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2005 Wydaje się wszystko być w porządku :/ Możesz jeszcze stworzyć konto nowego użytkownika i sprawdzić na nim czy błąd się pojawia? Już parę razy widziałem jak niektóre ustawiania Gnome bruździły w systemie i ich usunięcie czasami pomagało. W ostateczności będziesz musiał zgłosić błąd na https://bugzilla.redhat.com (dystrybucja FC3; komponent Distribution, bo nie wiem co dokładnie nie działa). Daj potem linka do zgłoszenia -- chciałbym się dodac do CC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi